Om oss

Lillesand Design AS er en familiebedrift som holder til i sørlandsbyen Lillesand.

Vi er designere og skulptører med utdannelse og erfaring fra England.

Hvert produkt blir utviklet fra første ide til ferdigprodusert vare, av oss her i Lillesand.

100 % Norsk

Det er ikke mye som blir både designet og produsert i Norge lenger, så vi regner oss som ganske unike i den sammenheng.

Vi har utviklet et spennende, fleksibelt og kreativt firma, som håndlager designer-produkter innenfor mange forskjellige stilarter.

Vi har gjennom en årrekke opparbeidet en unik ekspertise, både når det gjelder design og produksjon.

Se listen over våre forhandlere her.

Produksjon

Materialet vi arbeider i, heter kaldstøpt keramikk.

Vi starter med en skisse på papiret, som deretter blir skulpturert i et voksaktig materiale. Så lager vi en form med tilhørende holder. Flytende materiale blir tømt i formen. Etter herding i en varmeovn, blir produktet til slutt håndmalt.

Vi håndlager et stort utvalg produkter, som lamperenglefigurer og mange andre figurer, inkludert alle våre nydelige parfigurer, som er den perfekte bryllupsgaven.

Miljøvennlig

Lillesand Design AS er et miljøvennlig firma, både fordi vi bruker vannbaserte råvarer og malingprodukter, men ikke minst fordi vi produserer alle våre produkter selv under ett og samme tak. I motsetning til importfirmaene som importerer alle ferdigvarene fra Østen, så bruker vi minimalt på transport av råvarer. I tillegg bruker vi minimalt med strøm i vår produksjonsprosess.

Vi har utført spesialoppdrag for en mengde forskjellige oppdragsgivere, som bl.a.: ConocoPhillips, Mobil, Statoil, Elf Petroleum Norge, Norsk Oljemuseum, Norway Foods, Nasjonalforeningen for Norsk Folkehelse, Boen Parkett, Holmenkollen, Høgskolen i Bergen, Norway Crafts, Kverneland, Sollux, First Hotel Marin, Nato, Walt Disney i Florida, Ugland Industrier, Lillesand Kommune, Kristiansand Dyrepark (Byvåpenet til Kardemommeby ble delt ut til alle medlemmene i Kongefamilien.)

Hos Lillesand Design AS finner du håndlagde norske designer-produkter av høy kvalitet!